Ara Llibres | Catàleg | El catalanisme evolutiu
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El catalanisme evolutiu
Autoria:

Eudald Carbonell i Roura, Cinta S. Bellmunt

Data de publicació:

01/09/2011

ISBN:

9788415224204

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

El catalanisme evolutiu

Eudald Carbonell i Roura, Cinta S. Bellmunt

El llibre més radical i compromès d’Eudald Carbonell.
En un moment de màxima intensitat del debat sobre el futur de Catalunya, un dels científics més rellevants del nostre país reflexiona sobre els condicionants sociològics, culturals i polítics que històricament han conformat el poble català, i aporta una mirada agosarada i apassionant sobre l’espècie catalana.

«Hem de confrontar-nos amb la història. En els nostres dies, el catalanisme no necessita romanticisme i misticisme, sinó intel·ligència, recerca científica, treball i una mica de mala llet.»

Eudald Carbonell i Roura

Eudald Carbonell i Roure (Ribes dde Freser, 1953), és doctor en Geologia de Quaternari per la Universitat Pierre i Marie Curie, París VI (1986), i l'any 1988 va obtenir el títol de doctor en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. 

Actualment és l'investigador principal del Grup d'Autoecologia Humana del Quaternari de la Universitat Rovira i Virgili i el director de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i catedràtic de prehistòria a la Universitat Rovira i Virgili.

Ha publicat més de deu llibres entre els quals destaquen El naixement d’una nova consciència, La consciència que crema i El sexe social, publicats a Ara Llibres. Ha protagonitzat l’exitós programa de TV3 Sota terra.

Vegeu tots els seus llibres >

Cinta S. Bellmunt

(Barcelona, 1963) és periodista, community manager, escriptora i arqueòloga. És responsable de comunicació de l’IPHES.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: