Ara Llibres | Catàleg | Educats per guanyar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Educats per guanyar
Autoria:

Sique Rodríguez Gairí

Data de publicació:

19/12/2011

ISBN:

9788415224341

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

190

Educats per guanyar

Sique Rodríguez Gairí

 Com veuen els pares dels jugadors del Barça als seus propis fills? El llibre més personal i sorprenent que llegiràs sobre el Barça


No hi ha cap relació més estreta que la d’un pare i un fill. O d’una mare i un fill. Aquest llibre ens presenta un retrat únic i privilegiat dels jugadors del primer equip del Barça, de la mà del seu entorn més íntim. Ple de revelacions i anècdotes, els pares, mares i germans dels jugadors del Barça han obert les portes de casa seva al periodista Sique Rodríguez i ens han permès conèixer, una mica més de prop, els ídols del moment.

De la mà dels seus pares, descobrim com fou l’arribada a Londres d’un jove futbolista anomenat Cesc Fàbregas, com es va haver d’adaptar a la vida i al menjar anglès, o com va viure els mesos d’incertesa i de crítiques abans del seu retorn al Barça. També descobrirem, per exemple, que Gerard Piqué va estar en coma tres dies perquè va caure d’un balcó perseguint una pilota quan era petit, o quina fou la reacció de Fontàs el dia que va rebre la trucada per anar a jugar al Barça.

Sique Rodríguez Gairí

Sique Rodríguez Gairí (Lleida, 1981) és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, dirigeix i presenta el Fora de Joc, a Ona FM, un espai diari de cinc hores on barreja esport i humor. Ha dirigit les retransmissions del Barça a Ona FM, el programa La Graderia, i cobreix la informació del Barça a la Cadena SER. Ha col·laborat a la premsa escrita (Sport, As, La Mañana) i a la televisió (La Porteria de BTV, TV3, Localia TV) i també amb mitjans de comunicació estrangers. És coeditor, amb Dani Senabre, d’Un any al Paradís i El meu diari del triplet, d’Andrés Iniesta, èxit de vendes en català, castellà, turc i polonès. Per a Educats per guanyar ha comptat amb la col·laboració editorial d’Adrià Albets, productor del Fora de Joc.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: