Ara Llibres | Catàleg | La remor de les onades (Ed. de butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La remor de les onades (Ed. de butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Yukio Mishima

Traducció:

Ko Tazawa i Joaquim Pijoan

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

21/10/2011

Edició:

Quarta

ISBN:

9788493905514

Format:

13 x 19

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Internacional

La remor de les onades (Ed. de butxaca)

Yukio Mishima

Per primera vegada en català, una de les més belles històries d’amor de la literatura mundial, del geni de les lletres japoneses Yukio Mishima.

A Utajima, una petita illa japonesa de pescadors apartada de la civilització, en Shinji, un pescador de 18 anys, de família molt humil, s’enamora de la Hatsue, la filla del vell i ric Teru, que acaba de tornar al poble. Un amor que sembla impossible en aquest món primitiu en què sobreviu una comunitat de pescadors. Una sensibilitat extraordinària, i la remor de les onades, sempre present, com a música de fons d’aquesta preciosa història d’amor.

Què n'han dit?

“La més gran història d’amor de la literatura japonesa”

Yukio Mishima

Yukio Mishima (Tòquio, 1925-1970), novel·lista i dramaturg, és considerat un dels autors cabdals de la literatura japonesa i mundial, va cultivar al llarg de la seva carrera un extensa obra literària d'extraordinària bellesa. Va optar al premi Nobel en tres ocasions. Es va suïcidar el 1970 seguint el ritual tradicional japonès de l'hara-kiri.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: