Ara Llibres | Catàleg | L'amor que ve de dins
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'amor que ve de dins
Autoria:

Francesc Torralba

ISBN:

9788492907151

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

176

L'amor que ve de dins

Francesc Torralba

Després d’escriure sobre la mort i la llibertat (Planta cara a la mort i La llibertat que necessites), Francesc Torralba culmina el seu projecte amb Ara Llibres amb un llibre sobre el tema més universal de tots: l’amor. L’amor, però, en totes les seves dimensions, i en totes les seves vessants. Un amor explicat des de l’erudisme i el coneixement, i també, des de la pròpia experiència personal. Francesc Torralba poseeix el do de convertir en frases senzilles i clares els sentiments més complexos. L’amor que ve (de dins) és alhora una obra máxima simplicitat i de màxima profunditat.

Francesc Torralba

(Barcelona, 1967) És doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull. Ha publicat una cinquantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d’assaig. Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès, al francès, a l’italià i a l’alemany. Col·labora en el programa L’ofici de viure, de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l’Avui i La Vanguardia. Entre els seus darrers llibres, cal destacar L’art de saber escoltar (2007), El sentit de la vida (2008), Planta cara a la mort (2008), Paraules per ser feliç (2009) i L’amor que ve de dins (2011).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: