Ara Llibres | Catàleg | Mare Tigre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mare Tigre
Autoria:

Amy Chua

Data de publicació:

19/10/2011

ISBN:

9788415224037

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

240

Mare Tigre

Amy Chua

 El llibre que ha encès el debat sobre l’educació arreu del món.

Aquesta és una història sobre una mare, dues filles i dos gossos. També sobre Mozart i Mendelssohn, el piano i el violí, i com vam triomfar al Carnegie Hall.  Se suposava que havia de ser una història sobre com els pares xinesos són millors educant els infants que els pares occidentals. Però en lloc d’això, tracta d’un xoc aferrissat entre cultures, d’una experiència passatgera de la glòria i de com vaig esdevenir humil als trenta anys.

Amy Chua

Amy Chua és professora de Dret a Yale. El seu primer llibre, World on Fire: How Exporting Free Market Democracy Breeds Ethnic Hatred and Global Instability, va ser escollit per The Economist i The Guardian com un dels millors llibres del 2003. Viu amb el seu marit, les seves dues filles i dos samoiedes a New Haven, Connecticut. Arran de l’èxit de Mare tigre, la prestigiosa revista Time la va incloure en la llista de les 100 persones més influents del món.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: