Ara Llibres | Catàleg | Salva els teus diners!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Salva els teus diners!
Autoria:

Marc Fiorentino

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

17/11/2011

ISBN:

9788415224426

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Pràctic

Salva els teus diners!

Marc Fiorentino

 El mètode anti-crisi que ha arrasat a França

Després de la crisi del 2008, el món de l’estalvi ha canviat. Les regles clàssiques ja no serveixen i mai més res tornarà a ser igual. La gestió tradicional dels diners, la de la família mitjana, ha explotat en mil bocins. Com protegir i estalviar els teus diners en els propers deu anys? T’has de fiar dels bancs? O dels assessors, que no van saber preveure l’arribada de la crisi? NO. Aquest llibre és per a tots aquells que no saben a qui escoltar. Dins d’aquesta petita guia, extremament clara i plena d’exemples pràctics, hi trobaràs els consells més fiables i més assenyats per invertir els teus diners ARA. Tinguis 1.000 Euros o 1 milió d’Euros. Un mètode a l’abast de tothom, que ja ha triomfat a França.

Marc Fiorentino

Marc Fiorentino és especialista en mercats financers, director fundador d’una societat borsària i soci d’un web d’assessorament patrimonial, a més de periodista especialitzat en inversió i autor de diverses novel·les. Salva els teus diners! ha estat tot un fenomen a França.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: