Ara Llibres | Catàleg | Educados para ganar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Educados para ganar
Autoria:

Sique Rodríguez Gairí

Data de publicació:

24/11/2011

ISBN:

9788493904654

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

190

Educados para ganar

Sique Rodríguez Gairí

No hay ninguna relación más estrecha que la de un padre y un hijo. O de una madre y un hijo. Este libro nos presenta un retrato único y privilegiado de los jugadores del primer equipo del Barça, de la mano de su entorno más íntimo. Pleno de revelaciones y anécdotas, los padres, madres y hermanos de los jugadores del Barça han abierto las puertas de su casa al periodista Sique Rodríguez y nos han permitido conocer, un poco más de cerca, los ídolos del momento.

De la mano de sus padres, descubrimos cómo fue la llegada a Londres de un joven futbolista llamado Cesc Fábregas, como se tuvo que adaptar a la vida y a la comida inglesa, o cómo vivió los meses de incertidumbre y de críticas antes de su regreso al Barça. También descubriremos, por ejemplo, que Gerard Piqué estuvo en coma tres días cuando se cayó de un balcón persiguiendo una pelota cuando era pequeño, o cuál fue la reacción de Fontàs el día que recibió la llamada para ir a jugar en el Barça.

Un retrato único y privilegiado de los jugadores del primer equipo. Un libro que nos permitirá compartir y entender la historia más familiar de este Barça.

“El talento puede que sea genético, pero los valores pueden educarse”

Del prólogo de Carles Folguera, director de La Masia

Sique Rodríguez Gairí

Sique Rodríguez Gairí (Lleida, 1981) és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, dirigeix i presenta el Fora de Joc, a Ona FM, un espai diari de cinc hores on barreja esport i humor. Ha dirigit les retransmissions del Barça a Ona FM, el programa La Graderia, i cobreix la informació del Barça a la Cadena SER. Ha col·laborat a la premsa escrita (Sport, As, La Mañana) i a la televisió (La Porteria de BTV, TV3, Localia TV) i també amb mitjans de comunicació estrangers. És coeditor, amb Dani Senabre, d’Un any al Paradís i El meu diari del triplet, d’Andrés Iniesta, èxit de vendes en català, castellà, turc i polonès. Per a Educats per guanyar ha comptat amb la col·laboració editorial d’Adrià Albets, productor del Fora de Joc.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: