Ara Llibres | Catàleg | Parlant la gent s'estima
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Parlant la gent s'estima
Autoria:

Ferran Ramon-Cortés

Gènere:

Creixement personal

ISBN:

9788415224242

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

136

Parlant la gent s'estima

Ferran Ramon-Cortés

Avui dia tenim moltes oportunitats per aïllar-nos, per anar a la nostra sense dirigir-nos la paraula els uns als altres. Amb aquest llibre, l'autor de L'illa dels cinc fars recull la saviesa d'autors universals i ens ajuda a recuperar les ganes de parlar, de dir-nos coses, i a descobrir quines actituds ajuden i quines perjudiquen la bona comunicació. Per ser capaços de dir als altres el que de veritat sentim, i per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

"Per estimar-nos comunicant ho hem de fer des del cor"
Ferran Ramon-Cortés

Què n'han dit?

Un gran petit llibre-regal sobre la comunicació, de l’autor de L’illa dels cinc fars

Ferran Ramon-Cortés

FERRAN RAMON-CORTÉS (Barcelona, 1962) és llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. ÉS consultor a l'agència Paradigma FCM i formador en habilitats de comunicació personal i interpersonal. Imparteix seminaris i tallers a empreses, organitzacions i institucions, i és professor convidat de diverses Universitats com ESADE, la UB, la UAB o la Universitat de Navarra. Col•labora habitualment amb mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio (L'ofici de viure), RAC 1 (Via lliure), TV3 (Bricolatge emocional) o el diari El País. És l'autor, entre altres títols, del llibre L'illa dels cinc fars.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: