Ara Llibres | Catàleg | La gatera
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La gatera
Autoria:

Muriel Villanueva

Data de publicació:

19/01/2012

ISBN:

9788492941629

Format:

13 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

La gatera

Muriel Villanueva

Premi Just Mª Casero de novel·la curta 2011

La Raquel hereta dos pisos simètrics. L’un dóna al carrer i l’altre a un pati interior, des d’on s’escola un gat taronja. Obrir una gatera en el mur que separa els dos habitatges esdevindrà un camí intrigant cap a la seva identitat.

La gatera és una novel·la escrita des del llindar: un forat obert en una paret que connecta dos món sense intersecció aparent. La realitat i la ficció, la vida i la mort, la masculinitat i la feminitat es troben en la línia en què l’autora, els personatges, i qui sap si el lector, s’emmirallen.

Una història intensa i commovedora sobre una noia jove que decideix refer la seva vida després d’un incident traumàtic. Instal·lada en un antic pis senyorial que acaba d'heretar, la Raquel es comença a relacionar amb els seus nous veïns, alhora que reinicia una nova vida a la ciutat. Al llarg d'un any - d'agost a agost - les amistats amb el Ricard, company de la universitat, i l'Arnau, el nét de la veïna del cinquè, així com la construcció d'una peculiar gatera que comunicarà el pis de la Raquel amb el del seu veí, aniran omplint el dolorós buit del seu passat amb noves esperances i una nova mirada al futur.

Una novel·la curta farcida de sensibilitat i de petites dosis de poesia. Una història que, després d'haver-la llegit, difícilment s'oblida.

Muriel Villanueva

Muriel Villanueva i Perarnau (València, 1976) és llicenciada el Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i dimplomada en Educació Musical. Actualment exerceix com a professora a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, on també coordina les relacions internacionals. És autora de les novel·les Mares, i si sortim de l'armari?, Jo toco i tu balles i Baracoa.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: