Ara Llibres | Catàleg | El meu amor Sikh
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El meu amor Sikh
Autoria:

Elisabet Pedrosa

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

09/02/2012

ISBN:

9788415224556

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

290

Tags: Testimonis

El meu amor Sikh

Elisabet Pedrosa

De com va sorgir l'amor entre una periodista catalana i un indi sikh. A l’altra banda del carrer hi ha una fruiteria. Hi treballa un jove Sikh, el Rubi, que va deixar l’Índia després de la tràgica mort de la seva novia. La fruiteria es veu des de la finestra de l’Elsa, que s’acaba de separar i té dos fills. El dia que l’Elsa creua el carrer per anar a la fruiteria del Rubi comença una història de descobriment mutu, que, com en el viatge d’Ulisses, no està lliure d’obstacles, i que pot portar a la terra promesa: l’amor.

«Aquesta història és un compendi de veritat i ficció, que es pot posar a la pell de tants i tants immigrants que són avui a casa nostra. Però és també una història d’amor cent per cent que va més enllà de les barreres culturals o dels prejudicis. Em venia molt de gust explicar una història d’amor. És l’amor eros, l’amor passió i admiratiu, i l’amor madur que creix amb la convivència.»

Elisabet Pedrosa

És la mare de la Gina, el Jan i el Pol; la dona del Kewal, la filla de la Dolors i l’Àngel; la jove de l’Amrik Kaur i l’Avtar Singh; la germana de la Gràcia i el Josep Maria; la néta de l’Antonia, el Benito, la Gràcia i el José María; la tieta del Guiu, el Martí, la Mercè i el Joban; l’amiga de la Clàudia, la Núria i la Marina; la cosina, la veïna, la companya de feina, etc. Som en la mesura que ens relacionem, estimem i som estimats.

També és autora del llibre Criatures d’un altre planeta -en el qual relata què significa viure amb una filla malalta de la síndrome de Rett, que ha contribuït a la investigació i divulgació d’aquesta malaltia i que li ha valgut el premi ONCE Catalunya a la Solidaritat i la Superació- i El meu amor sikh (Ara Llibres, 2013).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: