Ara Llibres | Catàleg | Les petjades dels herois
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les petjades dels herois
Autoria:

Arcadi Alibés

Data de publicació:

23/02/2012

ISBN:

9788415224389

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

216

Les petjades dels herois

Arcadi Alibés

De l'èpica de les maratons a la febre per córrer.

Cada quatre anys, els maratonians més ràpids del món busquen la glòria olímpica. La que van aconseguir Spiridon Louis, Emil Zatopek, Abebe Bikila i tants d’altres. Al seu costat, noms com els de Felix Carvajal, Dorando Pietri o Francisco Lázaro han escrit el drama, la tragèdia i l’èpica d’aquesta mítica prova.

En aquest llibre, Arcadi Alibés s’ha submergit en la història de totes les maratons olímpiques, des d’Atenes 1896 fins Pequín 2008 i explica, alhora, la seva experiència en cada una de les maratons de les ciutats que han estat seu dels Jocs Olímpics. El periodista és a punt de completar les maratons d’aquestes 22 ciutats, seguint les petjades dels campions olímpics, una fita fins ara inèdita al món.
El llibre reflecteix la mentalitat dels dos tipus de maratonians, els que busquen la glòria olímpica i els que corren perquè n’han fet una filosofia i una manera de viure.

Arcadi Alibés

Arcadi Alibés i Riera (L'Ametlla de Merola, 1959) és periodista esportiu des del 1978. Ha treballat als diaris Sport i El Noticiero Universal, a Catalunya Ràdio i, des del 1984, a Televisió de Catalunya. Especialista en ciclisme i atletisme, ha presentat programes i telenotícies i, des del 2009, se'l pot veure principalment al canal de notícies 3/24.
Paral·lelament a la seva carrera professional, des del 1983 es dedica intensament a les curses de fons, en particular, a la marató. Ha corregut a tots els continetns i al març del 2010 va arribar a les cent maratons, efemèrid que va celebrar amb la publicació del seu primer llibre, Córrer per ser feliç (Ara Llibres, 2010).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: