Ara Llibres | Catàleg | Secrets de guerra
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Secrets de guerra
Autoria:

Nicolás Valle

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

23/02/2012

ISBN:

9788415224532

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

216

Tags: Televisió, Internacional , Testimonis , Periodisme

Secrets de guerra

Nicolás Valle

Un viatge a l’interior de la guerra, per a fans del periodisme en majúscules.

Des de la guerra dels Balcans a la Primavera Àrab, Nicolàs Valle ha cobert per a TV3 tots els principals conflictes dels últims vint anys. Ha vist el mal extrem, i també la bondat extrema. Ha sentit la mort a prop seu més d’una vegada. Al costat de les grans televisions del món, ha contribuït a construir el prestigi internacional d’una televisió pública i autonòmica explicant, any rere any, conflicte rere conflicte, la guerra als catalans. Teniu a les mans un llibre privilegiat, una crònica d’un gran mestre del periodisme de guerra del nostre país.

Nicolás Valle

Nicolás Valle Morea (1964, Acehúche) és periodista. Des del 1990 és redactor a la secció d’Informació Internacional de Televisió de Catalunya, i anteriorment havia treballat al diari Avui. És autor del llibre Ubuntu. La primera vegada que va trepitjar un territori en conflicte va ser el 1989, en la guerra del Sàhara Occidental. Des d’aleshores ha cobert, entre altres esdeveniments, els conflictes balcànics, la guerra de l’Afganistan, l’atac israelià al sud del Líban, la guerra de Geòrgia i les revoltes democràtiques al món àrab. S’estima l’Àfrica de manera molt especial i la considera la seva pàtria. Un cop a l’any fa un curs de periodisme de guerra a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: