Ara Llibres | Catàleg | Ara és el moment
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ara és el moment
Autoria:

Martí Sales

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

13/03/2012

ISBN:

9788492941636

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

168

Tags: Música

Ara és el moment

Martí Sales

Un viatge al cor de l’escena musical catalana. Provocador i delirant, un llibre de culte per entendre el com, el què i el perquè de la generació PopArb.

Mishima, Joan Colomo, Bankrobber, Manel, Antònia Font, Anna Cerdà, David Carabén, Sanjosex, Mazoni, Za!, Anímic, el PopArb, l’Heliogàbal i molts altres protagonistes i llocs comuns d’una certa escena musical catalana contemporània es troben dins d’aquest llibre. Però, d’on surt, ben bé? Quin abast té, aquest eco? S’expandeix o es contrau? Martí Sales es submergeix en el moment per parlar amb els seus artífexs i veure com s’articula creació i mitjans, música i indústria, passat, present i futur. Un descabdell de vides creuades amb música, música i persones agafades amb imperdibles, imperdibles que emparellen ossos i segells, orelles i vinils, punys i hits, sexes i concerts. Un grapat de cassets seminals, moltes causalitats i empenta, emocions a dojo, algunes patacades, moments estel·lars, ganes infinites de fer-la grossa, germanor i cops de cap contra la paret, elevació, entusiasme i elegancia. Hi ha, també, una comunió generacional.

Ara és el moment és fruit d’un extens i rigorós treball de camp, de llargues entrevistes a altes hores de la nit, molts concerts i alguna copa de més, i de la unió de les seves dues grans passions, la música i la literatura.

Martí Sales

És un heterodox i un explorador impenitent: cantant i guitarrista del grup 'Els Surfing Sirles', actor, traductor, director teatral i agitador cultural de mena, aquest llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada es defineix per damunt de tot com un escriptor. Al 2005 va publicar el seu primer llibre, Huckleberry Finn (Premi de poesia Vila de Lloseta, Editorial Moll) que, juntament amb Dies feliços a la presó (Empúries, 2007), l'ha situat en el panorama literari més actual i ha fixat la mirada dels crítics.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: