Ara Llibres | Catàleg | Dos amants com nosaltres
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Dos amants com nosaltres
Autoria:

Laura Borràs

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

04/04/2012

ISBN:

9788415224495

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

200

Tags: Coneixement

Dos amants com nosaltres

Laura Borràs

Com han estimat els catalans al llarg dels segles? L’erotisme, la sexualitat, la seducció i l’amor a través de les pàgines de la literatura catalana. La Llegenda del cor menjat, Tirant i Carmesina, Terra baixa, els amors perduts de Mirall trencat, la memòria dels cossos de Gabriel Ferrater, la bogeria de l’amor de Pere Rovira.... La literatura catalana conté històries d’amor i desamor èpiques i universals, moltes d’elles, apassionants i poc conegudes.

Dos amants com nosaltres és el nou llibre de Laura Borràs que recull i comenta les grans passions de paper que bateguen entre les pàgines de la nostra literatura i que en dibuixen una particular geografia amorosa. Paraules sobre el desig, històries d’amants impulsius, apassionats i agosarats.

Laura Borràs

Laura Borràs és directora de la Institució de les Lletres Catalanes i professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona. Dirigeix el màster en Literatura en l’Era Digital, i també Hermeneia, grup de recerca sobre estudis literaris i tecnologies digitals. És autora de Per què llegir els clàssics, avui (Ara Llibres, 2011) i de Dos amants com nosaltres (Ara Llibres, 2012), i ha col·laborat al programa de TV3 Els matins parlant del que més l’apassiona, la literatura. L’any 2010 el seu espai televisiu va ser guardonat amb el premi Atlàntida que atorga el Gremi d’Editors. Actualment col·labora amb el diari Ara i el programa La tribu de Catalunya Ràdio.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: