Ara Llibres | Catàleg | Dos amants com nosaltres
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Dos amants com nosaltres
Autoria:

Laura Borràs

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

04/04/2012

ISBN:

9788415224495

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

200

Tags: Coneixement

Dos amants com nosaltres

Laura Borràs

Com han estimat els catalans al llarg dels segles? L’erotisme, la sexualitat, la seducció i l’amor a través de les pàgines de la literatura catalana. La Llegenda del cor menjat, Tirant i Carmesina, Terra baixa, els amors perduts de Mirall trencat, la memòria dels cossos de Gabriel Ferrater, la bogeria de l’amor de Pere Rovira.... La literatura catalana conté històries d’amor i desamor èpiques i universals, moltes d’elles, apassionants i poc conegudes.

Dos amants com nosaltres és el nou llibre de Laura Borràs que recull i comenta les grans passions de paper que bateguen entre les pàgines de la nostra literatura i que en dibuixen una particular geografia amorosa. Paraules sobre el desig, històries d’amants impulsius, apassionats i agosarats.

Laura Borràs

Laura Borràs (Barcelona, 1970) és autora de Per què llegir els clàssics, avui (Ara Llibres, 2011), Dos amants com nosaltres (Ara Llibres, 2012) i Clàssics moderns (Ara Llibres, 2013). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com a experta en literatura. Entre altres càrrecs públics, ha estat diputada al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats d’Espanya, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, directora de la Institució de les Lletres Catalanes i és professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona. Va guanyar el premi Atlàntida 2010 per la seva tasca en favor de la promoció de la lectura al programa Els matins de TV3.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: