Ara Llibres | Catàleg | Barça Emocions
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Barça Emocions
Autoria:

Joan Domènech i Quintana, Jordi Cotrina

ISBN:

9788415224600

Format:

20 x 20

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

240

Barça Emocions

Joan Domènech i Quintana, Jordi Cotrina

Alegria. Superació. Rivalitat. Passió. Eufòria. Orgull. Admiració. Totes les emocions i les millors imatges de la història recent d'un equip de somni.

Som més que un club. El lema que ens acompanya tenia un significat fa uns anys. Ara en té un altre. Perquè milions de persones, i no sols a Catalunya, viuen pendents del Barça. Persones que estan alegres quan guanyem i tristes quan perdem.

FES-NE UN TAST: 

 

"Miro les fotos de Jordi Cotrina i hi veig retratat el resum perfecte d'aquests darrers anys des que en Pep va tornar al club. Estem gaudint d'una època daurada, amb un futbol exquisit, amb victòries espectaculars, assolint conquestes que mai no havíem aconseguit. Darrere de tot plegat hi ha un vestidor unit, de gent de casa, que sentim els colors com ningú i que vivim el somni de la nostra vida, i un grup de tècnics entusiasta i preparat perquè tots donem el millor de nosaltres mateixos. Hi ha talent, força, compromís, entrega, il·lusió i orgull, uns sentiments que traspuen en cada imatge.

Tots els culés sabem el que ens ha costat arribar fins aquí. Anys sense títols, d'esforç sense recompensa. I ara gaudim de tenir el millor equip del món, que no és una etiqueta que ens pengem, sinó que és una categoria que hem guanyat al camp. Ara no ens podem aturar, no ens volem aturar. Ni els jugadors que som al camp ni la gent que ens fa costat. Així que aquest llibre no pot ser una obra acabada. La vida continua..."

Xavi Hernández

Joan Domènech i Quintana

Joan Domènech i Quintana (Barcelona, 1965) va co­mençar la seva carrera periodística a Mundo Deportivo, i ac­tualment és redactor d’esports a El Periódico de Catalunya. Forma part del grup fundador de la col·lecció de llibres benèfics Històries solidàries al voltant de l’esport i col·labora de tertulià a la ràdio i a la televisió.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: