Ara Llibres | Catàleg | Una casa amb piscina
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Una casa amb piscina
Autoria:

Herman Koch

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

19/05/2012

ISBN:

9788492941674

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

360

Tags: Internacional , Intriga

Una casa amb piscina

Herman Koch

Una història inquietant sobre la venjança, la família i les perilloses línies que es travessen quan les portes del sistema legal estan tancades i l'instint s'imposa a la raó. No voldràs passar els fulls, però no ho podràs evitar.

El metge Marc Schlosser escotla a l'hospital les últimes paraules d'un dels seus pacients abans de morir. Però no és un pacient qualsevol, ni la seva mort és tan natural com sembla. És l'home amb qui la família del metge va passar les últimes vacances d'estiu. A casa seva, una casa amb piscina. Què va ocórrer en aquella casa? Per què algú ha hagut de morir per esborrar-ne el record?

«Que no em malentengui ningú. Jo m'estimo les meves filles. Més que a res ni ningú d'aquest món. L'únic que faig és intentar ser sincer. Jo volia un fill.»

Què n'han dit?

«Un foc encreuat entre un thriller i una intriga psicològica que deixa el lector sense alè.» Il Giornale

Herman Koch

Herman Koch (Arnhem, 1953) és escriptor, realitzador de programes de televisió i columnista. Ha publicat les novel·les Red ons, Maria Montanelli (1989), Eindelijk oorlog (1996), Eten met Emma (2000), Odessa Star (2004) i Denken aan Bruce Kennedy (2005). Amb El sopar, èxit de vendes als Països Baixos amb més de 350.000 exemplars, ha obtingut els premis més destacats del seu país, com ara l’NS Publieksprijs del 2009.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: