Ara Llibres | Catàleg | El llibre de les ànimes (Ed. de butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El llibre de les ànimes (Ed. de butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Glenn Cooper

Traducció:

Mar Albacar

Gènere:

Novel•la històrica

Data de publicació:

03/05/2012

ISBN:

9788493905583

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

420

El llibre de les ànimes (Ed. de butxaca)

Glenn Cooper

El futur de la humanitat és un secret ocult entre les pàgines d'un llibre antic. Un llibre que va ser escrit amb sang l’any 1297 per un orde d’escrivans de cabells vermells i ulls verds que semblaven tocats per la gràcia divina o bé per la mà del diable.

El llibre que conté la clau del secret més gran de tots els temps i que va inspirar genis com Shakespeare i visionaris com Nostradamus, ha desaparegut.

Will Piper, l’agent de l’FBI que va resodre el cas del “Judici final”, torna a submergir-se en els secrets i els enigmes de la Biblioteca dels Morts per seguir la pista del misteriós volum que s’ha mantingut soterrat per la pols de la història durant molts segles. La recerca de l’agent Piper es convertirà en un infern, una obsessió que comportarà, inevitablement, més dolor, dubtes i sang.

"Hi ha misteris que cal mantenir ocults i veritats perilloses que és millor no conèixer.

El llibre de les ànimes no pot sortir a la llum perquè el secret que oculta és el nostre destí."

Glenn Cooper

Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en un metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d’una empresa biotecnològica. Ha escrit nombrosos guions i té una productora independent de cinema. La biblioteca dels morts, El llibre de les ànimes i La clau del destí van ser les seves primeres novel·les i van aconseguir un èxit rotund: més de 2.000.000 d’exemplars venuts i el reconeixement de públic i crítica. Ara, La fi dels escribes suposa un nou pas endavant d’un dels autors imprescindibles del panorama internacional.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: