Ara Llibres | Catàleg | El monestir de les ombres
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El monestir de les ombres
Autoria:

Bea Cabezas

Data de publicació:

07/02/2008

ISBN:

9788496767980

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

124

El monestir de les ombres

Bea Cabezas

Un crit ofegat de terror. Una novícia morta violentament penja d’una corda al pou del Monestir de Santa Maria de Pedralbes. La jove Alamanda guarda gelosament una carta que amaga un secret decisiu per al futur de Catalunya. Són els anys següents a la Revolta dels Segadors i els nobles i burgesos pateixen les conseqüències econòmiques de la guerra contra Castella. Què explica aquesta carta de la qual depèn el poble català?

El monestir de Pedralbes i la Barcelona del segle XVII són l’escenari d'El monestir de les ombres, una història d’intriga i amor com no l’havíem vist mai abans.

Bea Cabezas

Bea Cabezas i Blasco (Barcelona, 1976), llicenciada en periodisme, ha treballat principalment al setmanari El Temps i al diari Avui, on va publicar els seus primers escrits de ficció a la columna Bleecker and Broadway, el dietari de Joan Bois, des de Nova York. Ha completat la seva formació literària vinculada al món del teatre a través de la Sala Beckett i els cursos de dramatúrgia de l’Obrador. Aquesta és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: