Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les millors rutes per trobar bolets
Autoria:

Marc Casabosch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

03/07/2012

ISBN:

9788415224808

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

256

Tags: Bolets

Les millors rutes per trobar bolets

Marc Casabosch

Una selecció exclusiva de tot el material treballat i publicat per l’autor durant diversos anys agrupada en un magnífic volum, enriquit amb informació actualitzada i nous continguts. Una pluja d’èxits de vendes redissenyada i compactada perquè t’acompanyi a tot arreu.

Les millors rutes per trobar bolets inclou tots els mapes comarcals de boscos i bolets ordenats per sectors del territori, 40 rutes amb tots els secrets, detalls i consells que necessites per gaudir de les teves sortides a la natura, i mapes i fitxes de distribució de les espècies de bolets més buscades i preuades. Tot això i molt més per assaborir tots els racons del Catalunya, per descobrir, ara més que mai, els tresors que t’envolten.

Marc Casabosch

Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: