Ara Llibres | Catàleg | Brooklyn (Ed. de butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Brooklyn (Ed. de butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Colm Tóibín

Traducció:

Ferran Ràfols Gesa

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

24/09/2012

ISBN:

9788493967925

Format:

12,5 x 19

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

240

Brooklyn (Ed. de butxaca)

Colm Tóibín

Guanyadora del Costa Prize i considerada la millor novel·la publicada a la Gran Bretanya el 2009, Brooklyn arriba ara a Catalunya amb el reconeixement massiu dels lectors anglosaxons i l’elogi unànime de la crítica internacional.

Eilis Lacey, la jove irlandesa que es veu forçada a emigrar sola del petit Enniscorthy a la immensa Nova York de la meitat del segle xx, es converteix a desgrat seu en l’heroïna d’una gran història construïda a base de petites peces. La innocent Eilis haurà de bregar amb les companyes de dispesa i els estudis de comptabilitat, descobrirà l’amor –o alguna cosa semblant– i a causa d’un succés inesperat haurà de prendre la decisió més difícil de la seva vida.

“–M’agradaria casar-m’hi –va dir ella amb aire dubtós–, però no estic preparada per casar-m’hi ara mateix.
–Però, no dius que l’estimes?
–És un home com cal.
–I n’hi ha prou, amb això?”

Què n'han dit?

"La prosa de Tóibín és tant elegant per la seva simplicitat, com complexa per les emocions que evoca” New York Times

Colm Tóibín

Colm Tóibín (Enniscorthy, 1955), escriptor, periodista i crític literari, és un dels novel·listes contemporanis més importants d’Irlanda. Ha estat seleccionat per al premi Booker tres vegades, i amb Brooklyn (Amsterdam, 2010) va guanyar el Costa Prize el 2009. La seva primera novel·la, The South, està inspirada en la seva estada a Barcelona, així com l’assaig Homage to Barcelona. Altres obres destacades són The Master o Mothers and Sons. El testament de Maria ha estat finalista del Man Booker Prize.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: