Ara Llibres | Catàleg | Apunts d'un venedor de dones
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Apunts d'un venedor de dones
Autoria:

Giorgio Faletti

ISBN:

9788492941810

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

374

Apunts d'un venedor de dones

Giorgio Faletti

Un noir clàssic europeu. L'esclat internacional de Giorgio Faletti.

Un dels autors italians més prestigiosos del moment, publicat en castellà per Anagrama, presenta una sòrdida novel·la de misteri en el context de la Milà dels anys setanta, el dels conflictes socials, els baixos fons, les Brigades Roges... però també el de la dolce vita i les festes opulentes. En Bravo es dedica a vendre dones. La seva vida és una nit en blanc, envoltat de males companyies i d'amics desesperats. L'única persona amb qui té una relació normal és el seu veí, un guitarrista cec, apassionat dels criptogrames. La Carla apareix a la vida d'en Bravo i desencadena una sèrie de fets que fan perillar la seva vida, i fan que la policia l'acusi injustament de terrorisme.

Giorgio Faletti

Giorgio Faletti (Asti, 1950) és escriptor, actor, compositor i cantant, molt conegut a la televisió italiana. La seva primera novel·la, Io Uccido (Yo mato, 2002), va ser un èxit de vendes a Itàlia i es va traduir a diverses llengües. Ha escrit tambe Niente di vero, tranne gli occhi (2004) i Fuori da un evidente destino (2006). Amb la seva última novel·la ha fet un pas enorme en la seva trajectòria, fulminant rècords de vendes a Itàlia i consolidant la seva projecció internacional.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: