Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un huerto para ser feliz
Autoria:

Marc Casabosch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

15/10/2012

ISBN:

9788494008955

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

216

Tags: Pràctic

Un huerto para ser feliz

Marc Casabosch

¿Quieres convertir tu casa en un auténtico jardín comestible? ¡Da igual el espacio que tengas y donde vivas!

El cultivo ecológico se está esparciendo, por eso, desde Now Books proponemos convertir vuestra casa en un auténtico jardín comestible, contemplar el ritmo de la naturaleza y comer sano. Lechugas en los balcones, tomates en las azoteas, calabazas en el jardín y fresones en el patio trasero. Huertos urbanos, huertos familiares y huertos en las escuelas.

Nuestro experto en bosques y setas recoge en Un huerto para ser feliz experiencias, propuestas y consejos para poder llevar adelante este proyecto creativo y saludable. Una guía completa con ilustraciones y fotografías que muestra paso a paso el camino para poner un huerto a tu vida.
Incluye, en exclusiva, calendarios de siembra y de plantación por zonas -porque no es el mismo hacer un huerto en un clima como el de Barcelona que hacerlo en los Pirineos- y una guía práctica de direcciones y de recursos útiles.

Marc Casabosch

Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: