Ara Llibres | Catàleg | Què és el càncer i per què no hem de tenir-li por?
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Què és el càncer i per què no hem de tenir-li por?
Autoria:

Salvador Macip

Gènere:

Actualitat, Creixement personal

Data de publicació:

21/01/2013

ISBN:

97884156420

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

264

Què és el càncer i per què no hem de tenir-li por?

Salvador Macip

Amb un llenguatge amè i proper, Salvador Macip, metge expert en la malaltia i escriptor, dóna respostes des de com s’origina el càncer fins a tractaments i consells per prevenir-lo i plantar-li cara sense por. 

Fins a quin punt el càncer és hereditari? Pot influir la dieta en el risc de patir càncer? Hi ha aliments que ajuden a prevenir-lo? Hi ha algun factor genètic desencadenant que, sigui quin sigui el tipus de vida que portis, t’acabarà empenyent a tenir un càncer? Per què quan et cures pot ser que el tumor torni, encara que t’hagin dit que el tractament “ha anat bé”? Com pot ser que a vegades es presenti de forma tan sobtada i ja sigui massa tard per poder-hi fer res? Els mòbils, la wifi, els microones provoquen càncer? És recomanable fer-se una anàlisi genètica per determinar el risc que tenim? El Dr. Salvador Macip, metge, investigador i divulgador científic expert en el càncer, respon a totes aquestes preguntes i moltes més en un llibre que explica amb un llenguatge a l’abast de tots els públics els secrets d’aquesta malaltia. Hi trobareu des dels orígens del càncer fins a com es pot prevenir, quins tractaments existeixen actualment i què ens espera en un futur proper, a més de totes les xifres i les dades que ens cal saber per deixar de tenir-li por.

El llibre que et donarà respostes fiables sobre el càncer.

Què n'han dit?

«Salvador Macip és sense cap mena de dubte un dels nostres cervells fugats.» La Vanguardia

Salvador Macip

Salvador Macip (Blanes, 1970) és doctor en medicina per la Universitat de Barcelona, investigador i escriptor. El 1998 es va traslladar a Nova York per estudiar les bases moleculars del càncer a l’hospital Mount Sinai. Des del 2008 continua aquesta recerca a la Universitat de Leicester (Regne Unit), on dirigeix el grup de mecanismes de mort cel·lular i és professor del departament de bioquímica. Ha publicat cinc novel·les, tres llibres per a nens, un recull de contes i un mètode per aprendre anglès. Entre altres premis literaris, ha guanyat el Joaquim Ruyra (2010) i el Carlemany (2012). En el camp de la divulgació científica, és autor d’Immortals, sans i perfectes (2008) i Les grans epidèmies modernes (2010), porta la secció de ciència del programa Via Lliure, de RAC1, i escriu mensualment sobre el tema a El Periódico i al diari ARA.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: