Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir (Ed. de luxe)
Colecció:

501

Autoria:

Mònica Garcia Massagué

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

12/11/2012

ISBN:

9788415224839

Format:

23 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

350

Tags: Pràctic , Catalunya

501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir (Ed. de luxe)

Mònica Garcia Massagué

501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà… I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes...

Què n'han dit?

«Una manera deliciosa i fresca de menjar-se Catalunya comarca a comarca.» Josep Roca, d’El Celler de Can Roca.

Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: