Ara Llibres | Catàleg | L'actitud positiva
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'actitud positiva
Autoria:

Sebastià Serrano

Gènere:

Creixement personal, Veus del país

Data de publicació:

10/12/2012

ISBN:

9788415224907

Format:

13 x 20

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

128

L'actitud positiva

Sebastià Serrano

El retorn de Sebastià Serrano, el gran mestre de la comunicació a Catalunya.

Benvinguts i benvingudes a L’actitud positiva, un llibre que vol estimular les vostres competències
i ajudar-vos a créixer en habilitats i aptituds. L’actitud positiva és la clau per desplegar el vostre talent, en totes les seves dimensions: en l’àmbit de la sensibilitat, dels afectes i del coneixement. És la clau per posar en marxa i mantenir en moviment el cercle virtuós de sensacions, emocions i coneixements que donen sentit a una vida plena.

Quatre anys després del seu últim llibre, La festa dels sentits, Sebastià Serrano ens regala una petita joia il·lustrada especialment pensada per als temps actuals, en la qual ens parla de les virtuts de l’actitud positiva a través de pensaments i frases cèlebres que ens ajudaran a fer front al dia a dia amb una millor actitud. Un llibre per llegir íntimament, per autoregalar-se o per regalar a aquells que més estimem.

Sebastià Serrano

Sebastià Serrano. Bellvís, Pla d'Urgell, 1944. És catedràtic de lingüística a la Universitat de Barcelona, on imparteix classes de Teoria de la Comunicació i Lingüística. Ha fet conferències i cursos a moltes universitats, entre d'altres, a Amsterdam, Madrid, Lió, Roma, París, Salamanca, Buenos Aires, Mèxic o Estocolm. Ha obtingut premis com l'Anagrama, el Joan Fuster, el Ramon Llull o la Creu de Sant Jordi. Actualment fa de col·laborador al programa Divendres de TV3. Ha publicat llibres súper vendes com ara El regal de la comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: