Ara Llibres | Catàleg | Els crits del passat (Ed. de butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els crits del passat (Ed. de butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Camilla Läckberg

Gènere:

Novel•la negra

Data de publicació:

16/01/2013

ISBN:

9788493905552

Format:

13 x 19

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

402

Els crits del passat (Ed. de butxaca)

Camilla Läckberg

El tranquil poble d’estiueig de Fjällbacka es veu sacsejat per una notícia brutal: ha aparegut el cadàver d’una jove turista alemanya que va ser cruelment torturada abans de morir. Però això no és tot: juntament amb aquest cos apareixen també les restes de dues joves que van ser assassinades al poble vint anys enrere. Qui té interès a relacionar els dos crims? Totes les mirades es dirigeixen cap a la poderosa família Hult. Patrik Hedström haurà d’investigar-ho... mentre Erica Falck encara la recta final del seu embaràs en un estiu de calor asfixiant.

“— Vols dir que...?

— Vull dir que li van estar trencant braços, cames, dits de les mans i peus durant, calculem, una setmana."

Què n'han dit?

“La dama del crim.” Avui

“Un descobri­ment nòrdic.” Time Out

"Comparteix amb Åsa Larsson el tron de la novel·la negra al seu país.” El Periódico

Camilla Läckberg

(Fjällbacka, 1974) És l’autora de novel·la negra escandinava més popular. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i de milions de lectors als 55 països on han estat publicades, en 38 llengües, i també els principals premis de novel·la negra. En català, Amsterdam Llibres ha publicat La princesa de gel, Les filles del fred, Empremtes que mai s’esborren, Crim en directe, L’ombra de la sirena, Els vigilants del far, La mirada dels àngels i El domador de lleons, totes situades a la seva terra natal i amb Erica Falck i Patrik Hedström de protagonistes. 

Läckberg també ha explorat noves facetes del thriller, més enllà de la sèrie d’èxit dels crims de Fjällbacka, amb Dones que no perdonen i la sèrie Revenge, de la qual formen part La gàbia d'or i Ales de plata.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: