Ara Llibres | Catàleg | Els esclaus de Franco
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Els esclaus de Franco
Colecció:

Sèrie H

Autoria:

Oriol Dueñas

Data de publicació:

01/01/2008

ISBN:

9788496767324

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

206

Els esclaus de Franco

Oriol Dueñas

El bàndol vencedor de la guerra civil va fer milers i milers de presoners de guerra, que van tenir sorts dispars. Els esclaus de Franco és un estremidor treball de recerca sobre les variades formes d’explotació que el règim franquista va exercir sobre els detinguts.

Des de la construcció del Túnel de Viella fins a nombroses reconstruccions d’infraestructures danyades per la guerra. Des dels camps de concentració fins als batallons de treballadors forçats. Des del sistema d’avals fins a les extremes condicions de vida. La documentació que trobareu en aquest llibre demostra fins a quin punt les autoritats del Movimiento van ser capaces de convertir la vida dels presoners en l’infern a la Terra.

Oriol Dueñas

Oriol Dueñas (Barcelona, 1977) és llicenciat en Història i diplomat en Estudis Avançats per la Universitat de Barcelona. És becari de recerca al Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) de la Universitat de Barcelona. És autor dels llibres La violència dels uns i dels altres. La repressió durant la guerra i la postguerra a Olesa de Montserrat 1936-1945, i La repressió franquista a Barcelona: 1939-1945. També ha participat en l’elaboració de diferents articles en els volums de la col·lecció dirigida per Josep Maria Solé i Sabaté i Joan Villarroya, El franquisme a Catalunya 1939-1977.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: