Ara Llibres | Catàleg | Avis i néts, jugueu!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Avis i néts, jugueu!
Autoria:

Àngels Navarro

Gènere:

Creixement personal, Gastronomia i oci

Data de publicació:

30/01/2013

ISBN:

9788415224976

Format:

20 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

200

Avis i néts, jugueu!

Àngels Navarro

 AVIS I NÉTS JUGUEU!  recull més de dos-cents jocs perquè els avis d’avui entretinguin els néts. Us proporciona idees i recursos lúdics que us permetran convertir-vos en companys de joc dels vostres néts i gaudir plegats.

Avis i néts, jugueu!  inclou moltíssims jocs, les instruccions per gaudir-ne en les millors condicions i els comentaris de l’autora.Hi trobareu des de jocs de falda, endevinalles, cal·ligrames, passant per receptes per fer sense utilitzar el foc, jocs per fer amb llapis i paper o il·lusions òptiques, embarbussaments i jocs per riure. 

Un llibre de jocs per a avis i àvies d'ara i també per als seus néts! Perquè els avis d’avui en dia, joves, dinàmics i inquiets sàpiguen com jugar i divertir-se amb els més petits. A jugar!

Àngels Navarro

és llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia a partir del joc. Té més de cent llibres publicats i traduïts a més de 20 idiomes. El seu darrer repte ha estat construir una biblioteca a la comunitat rural de Palmarin, Senegal, per fomentar la lectura i fer-ne un pilar de creixement de la regió.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: