Ara Llibres | Catàleg | Climent
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Climent
Autoria:

Josep Maria Fonalleras

Data de publicació:

14/02/2013

ISBN:

9788492941926

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

208

Climent

Josep Maria Fonalleras

Els amics d’en Climent demanen a un escriptor que li segueixi el rastre i que posi ordre a la novel·la que no ha escrit. En la recerca, un joc d’aparences i miralls, s’encara a la vida i a la mort, a la pèrdua, l’amor i l’amistat, mentre és ell mateix qui assisteix al fi nal de la seva pròpia aventura, en un recorregut erràtic que l’enfronta amb les seves pors, angoixes i passions.

«No hi tinc res, sobre la tela. Només papers en una calaixera que els meus amics han transportat fins aquí per seguir el corrent de l’amic embogit i de la seva bogeria.»

Què n'han dit?

“Com el seu Climent, a l'hora de compondre és un orfebre (o un lampista), tot i que aquí també es revela més enginyer que mai.”
Jordi Llavina, El Punt Avui.

"Climent planteja una reflexió sobre l’escriptura, l’art i la literatura, sobre les possibilitats i els límits per captar i expressar el món."
Martí March, Els Marges.

"L'argument de Climent és menys important que la poètica disposició del material i el joc de miralls”.
Ricard Ruiz Garzón, El País.

"Una sòlida reflexió sobre el dolor de la creació i la por que l'escriptor té davant l'ordre que implica donar forma al caos."
Àngel Quintana, El Punt Avui.

“Reconforta trobar un escriptor que no ha renunciat a la profunditat i el rigor.”
Julià Guillamon, La Vanguardia.

"Una història que parla del silenci com a refugi literari."
Jordi Puntí, El Periódico.

"Fonalleras planteja una història de desaparicions i reflexions sobre el fet creatiu a partir del repte de tornar a la novel·la dotze anys més tard de l’últim intent."
Jordi Nopca, Ara.

Josep Maria Fonalleras

(Girona, 1959) Ha publicat diversos llibres de narrativa, entre els quals trobem Llarga vista (2003) i Sis homes (2005), i reculls d’articles d’opinió, com Un sofà a la riba (1987), Interior de balena (1991), Itinerari recomanat (Ara Llibres, 2003) i Un any de divorciat (Ara Llibres, 2007). Entre les seves novel·les destaquen La millor guerra del món (1998) i August i Gustau (2001). També ha conreat la literatura infantil: Gertrudis i els dies (2003) i Les galetes del Saló de Te Continental (2007). Ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva carrera, com el Just M. Casero, el Ciutat de Palma, l’Octavi Pellissa, el Vaixell de vapor i el Premi de la Crítica Serra d’Or. Actualment és columnista dels diaris El Periódico i El Punt Avui.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: