Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Per què alguns pebrots piquen i altres no
Autoria:

Ada Parellada, Dani Jiménez Albiac

Data de publicació:

14/02/2013

ISBN:

9788415224235

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

304

Per què alguns pebrots piquen i altres no

Ada Parellada, Dani Jiménez Albiac

Per què plorem quan piquem una ceba? Com sabem si un ou és fresc sense trencar-ne la closca? Per què el pa canvia de color quan fem torrades?

Les preguntes més habituals sobre el menjar i la cuina ara per fi troben resposta. De la mà d'Ada Parellada i Dani Jiménez, amb curiositats, receptes, experiments, molta ciència i un bon raig d'humor. Un llibre per a tots aquells curiosos que vulguin descobrir els secrets que guarden els aliments.

Ada Parellada

Ada Parellada (Granollers 1967) filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d'aquesta inquieta restauradora.

Vegeu tots els seus llibres >

Dani Jiménez Albiac

Dani Jiménez (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col·laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: Ciència a un euro i Ciència a dos euros. Actualment condueix el programa científic infantil Dinàmiks.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: