Ara Llibres | Catàleg | La fi dels escribes
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La fi dels escribes
Autoria:

Glenn Cooper

Gènere:

Ficció

ISBN:

9788415645139

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

408

La fi dels escribes

Glenn Cooper

Segles enrere, en una abadia medieval anglesa, una obscura orde d’escribes va consignar un secret apocalíptic en uns llibres sagrats. Aquests llibres conformen la temuda Biblioteca dels morts i contenen la data de la mort de tota la humanitat. Avui, més a prop que mai.

Will Piper, l’intrèpid exagent de l’FBI que va fer pública l’existència de la biblioteca, haurà de fer front al seu destí, perquè segons l’orde dels escribes, en menys de quatre-cents dies gran part de la població mundial morirà. Ningú no sap per què, però tothom sap quan: el 9 de febrer del 2027.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“Glenn Cooper es qüestiona sobre l’ànima humana i els misteris de la vida i de la mort per mitjà de thrillers que salten de l’actualitat a temps pretèrits ben documentats.” La Vanguardia.

“Un autor de thrillers apocalíptics que juga amb el lector. Acció policíaca i construccions de Dan Brown, no et pots distreure!” Corriere della Sera

“Glenn Cooper és l’arqueòleg que va vaticinar la fi del món.” El Mundo

“Bestseller, sí, però de qualitat.” El Punt Avui

Glenn Cooper

Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en un metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d’una empresa biotecnològica. Ha escrit nombrosos guions i té una productora independent de cinema. La biblioteca dels morts, El llibre de les ànimes i La clau del destí van ser les seves primeres novel·les i van aconseguir un èxit rotund: més de 2.000.000 d’exemplars venuts i el reconeixement de públic i crítica. Ara, La fi dels escribes suposa un nou pas endavant d’un dels autors imprescindibles del panorama internacional.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: