Ara Llibres | Catàleg | Dies de cel groc
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Dies de cel groc
Autoria:

Laia Fàbregas

Gènere:

Ficció

ISBN:

9788492941988

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

240

Dies de cel groc

Laia Fàbregas

Una novel·la plena de sorpreses sobre la família, l’amor, la recerca de la felicitat i la literatura. La mestria d’una de les joves autores catalanes de més projecció internacional en tota la seva esplendor.

La Sira té un germà gran, en Nil, i la seva història no és com la dels altres germans. La Sira farà de castellera i en Nil desapareixerà de ben jove. I la Sira i en Nil tindran en comú la Cecília Sicília, una escriptora que no escriu i que representarà la distància entre tots dos. I també la seva necessitat d’estar junts. Una història fascinant amb personatges que s’esvaeixen, herbes de color vermell i pluges de granotes en què alguns dies són grocs i les nits, potser, són d’altres colors.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«I em va explicar que quan era petita jugava a amagar-se dels seus pares ficant el cap en una pantalla de làmpada, i que per això havia triat aquella foto per a la solapa del seu llibre i per a la publicitat, perquè era l’única foto que estava convençuda que els seus pares reconeixerien si mai la veien.»

Què n'han dit?

"Al seu últim llibre, Fàbregas explora els secrets i problemes de la creació literària."
Jordi Nopca, diari Ara.

"El ritme pausat i la confiança en els recursos propis que amaren el text li atorguen una pàtina de distinció que fa honor a la feina de l'autora a l'hora de dur el negre sobre blanc un assaig de reflexió sobre les aparentment indiscutibles causes de la infelicitat."
Òscar Montferrer, El Punt Avui.

"La història narrada a dos veus permet a l’autora custodiar la tensió narrativa amb mestria."
Laura Fabregat, Núvol.

Laia Fàbregas

(1973) Va néixer a Barcelona i es va traslladar a Holanda l’any 1997. Ha seguit estudis de belles arts a Barcelona i de gestió cultural i artística a Rotterdam. Viu entre Catalunya i Holanda i escriu en català i holandès. L’any 2008 va publicar La nena dels nou dits i va rebre l’elogi unànime de la crítica. L’any 2010 va presentar la seva segona novel·la, La llista (Amsterdam Llibres), que la va confirmar arreu d’Europa com un ferm talent literari. Dies de cel groc és la seva nova proposta.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: