Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El secret més ben guardat
Autoria:

Marc Casabosch, Robert Höss

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

02/09/2013

ISBN:

9788415642343

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

Tags: Bolets

El secret més ben guardat

Marc Casabosch, Robert Höss

Si voleu trobar bolets, aquest és el vostre llibre.

El secret més ben guardat amaga tot allò que sempre heu volgut saber sobre els bolets. A "El secret més ben guardat" trobareu més d’una vintena de rutes boletaires repartides per tot el territori català, amb explicacions detallades dels millors boscos i racons, fotografies i comentaris de les nostres experiències, bolets més freqüents, els millors mesos de l’any per trobar-los i, fins i tot, l’agosarada informació dels secrets de cada zona.

Amb el suport del Departament de Cultura.

“No hi ha secrets que valguin en una afició que fa feliç tanta gent. Des d’aquest moment, els nostres racons també són vostres.” Marc Estévez

Marc Casabosch

Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

Robert Höss

Nascut a Manresa, és un boletaire professional que recorre muntanyes, boscos i prats d’Europa i de la península Ibèrica a la recerca de bolets. Des de fa força temporades, treballa per al Grup Estany, una empresa del Bages amb més de trenta anys d’experiència en la comercialització del bolet silvestre fresc. Es dedica a formar boletaires en alguns països de l’est d’Europa.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: