Ara Llibres | Catàleg | La mort del censor
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La mort del censor
Autoria:

Jordi Sierra i Fabra

Data de publicació:

02/09/2013

ISBN:

9788415645122

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

312

La mort del censor

Jordi Sierra i Fabra

Una intriga apassionant ambientada a la Barcelona dels anys seixanta, en ple franquisme. Una tèrbola trama d’odis ocults i passions amagades marca la nova novel·la d’un dels autors de més èxit de les lletres catalanes. Vint-i-set punyalades i quatre bales, una cruel venjança. Quan apareix el cadàver d’un dels censors més populars del règim s’encenen totes les alarmes de l’Estat. El cas s’ha d’encarregar al millor home de la comissaria, l’Hilari Soler, però és el millor cas per encarregar-lo a algú amb escrúpols? Personatges obscurs, passats escabrosos, paraules prohibides i totes les misèries d’una societat dominada per la repressió i la censura conflueixen en una intensa narració de ressonàncies colpidores.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«—Hi he comptat com a mínim vint ganivetades, i és possible que en siguin més si n’hi ha de superposades.

—Quant d’odi —va dir l’Hilari.

—I de ràbia. El devia continuar apunyalant quan ja era mort...»

Jordi Sierra i Fabra

És un dels escriptors catalans més prolífics (més de quatrecents llibres escrits, més d’onze milions de llibres venuts) i, també, un dels més traduïts (gairebé trenta llengües). Ha guanyat prop de quaranta premis, entre els quals destaquen el Nèstor Luján de novel·la històrica i el Fiter i Rossell d’Andorra. Presideix la Fundació Jordi Sierra i Fabra. Amb Amsterdam Llibres publica la saga protagonitzada per l’investigador Hilari Soler: La mort del censor (2013), L’ombra del sabre (2014) i A l'altre costat de l'infern (2015).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: