Ara Llibres | Catàleg | L'esclau de la sal
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'esclau de la sal
Autoria:

Manel Bonany

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

16/09/2013

ISBN:

9788415645214

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

304

L'esclau de la sal

Manel Bonany

La història darrere d’una llegenda, la d’un home i un drac. Una gesta prodigiosa protagonitzada per un jove esclau a la Tàrraco romana del segle IV dC. Una narració èpica relatada amb la passió i l’impuls d’un escriptor de primer ordre.

A l’any del Senyor 303, sota les cadenes d’un Imperi Romà trasbalsat per guerres intestines, el preu de la llibertat és una prova de vida o mort. Nigre, el jove esclau de la mina de sal, per alliberar-se i guanyar el dret de viure amb Úlpia, amb qui s’estimen des de sempre, s’haurà d’enfrontar a la criatura espantosa que ha portat l’horror i l’atzar mortal a la vall, però també a les lleis i els déus monstruosos dels seus senyors. Del seu coratge dependrà el seu destí, però també el del seu poble.

Amb el suport del Departament de Cultura.

“Entremig de la música de les flautes, dels retrunys dels timbals, dels riures dels convidats que quedaven al triclini, sobresortien uns crits d’un temor ofegat, dolorit, desemparat. Uns crits joves, de veu esquinçada, entretallats de plors de criatura, com els d’un infant en braços d’un malson que s’ha fet carn”

Manel Bonany

Manel Bonany és escriptor, guionista i músic, ha estrenat una obra de teatre musical, Carrer Secret, i un monòleg, Fràgil. Ha dirigit equips de guió de sèries de TV3 com Majoria absoluta i El cor de la ciutat, i ha partici-pat com a guionista a Barri Sèsam, Estació d’enllaç, Ventdelplà, Serrallonga, La ratjada i La Riera. Ha publicat el llibre de relats Habitació zero (Quaderns Crema, 2001) i el conte La Bruixa de Fum (Contes per a nenes dolentes, Germans Miranda, Columna, 2001). L’esclau de la sal és la seva primera novel·la. www.manelbonany.com

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: