Ara Llibres | Catàleg | Papallones sota la pell
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Papallones sota la pell
Autoria:

Bret Witter, Susan Spencer-Wendell

Traducció:

Ainara Munt

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

03/10/2013

ISBN:

9788415224402

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

322

Papallones sota la pell

Bret Witter, Susan Spencer-Wendell

Nedar amb dofins, viatjar a la recerca d'aurores boreals, veure com una filla s'emprova vestits de núvia, construir una cabanya chickee o buscar els ancestres en països llunyans són records que es graven a la memòria.

Quan Susan Spencer-Wendel va saber que patia una esclerosi lateral amiotròfica, la seva vida va canviar. A partir de llavors, va decidir que viuria cada moment al màxim, gaudiria plenament al costat de les persones estimades, viatjaria als llocs somiats i aprendria a somriure pels moments viscuts. Va decidir que regalaria records a aquelles persones que volia que no l’oblidessin.

Bret Witter

Bret Witter és un coautor professional, bàsicament de llibres de no-ficció. Ha escrit 7 bestsellers del New York Times des de que va convertir-se en un escriptor a temps complet al 2007. Els seus llibres han vengut més de 2,5 milions de còpies arreu del món i s'ha mantingut a la llista dels més venuts del New York Times gairebé dos anys. Viu a Decatur, Georgia.

Vegeu tots els seus llibres >

Susan Spencer-Wendell

Va ser periodista judicial del Palm Beach Post durant vint anys, amb una carrera reconeguda amb nombrosos premis atorgats per la Societat de Periodistes Professionals i la Societat de Nous Editors de Florida. Quan li van diagnosticar una esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia degenerativa incurable i irreversible, va deixar la feina per compartir tot el temps amb els seus éssers estimats. Papallones sota la pell és el testimoni de la seva experiència i la seva lluita. Actualment, viu a West Palm Beach, Florida, amb la seva família.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: