Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La cuina de Nadal
Autoria:

Manel Guirado

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

25/11/2013

ISBN:

9788415642459

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

240

La cuina de Nadal

Manel Guirado

Una joia il·lustrada per fer del nostre Nadal una festa exquisida. Amb les receptes més tradicionals: l’escudella, la carn d’olla i la sopa de galets; el pollastre rostit i els canelons de Sant Esteve; el torró de rovell d’ou i el pa amb vi i sucre...

També amb recomanacions i propostes agosarades: oca amb peres, escudella de bacallà, “foie gras” d’oca cru amb sal... I maridatges, consells, breus referències històriques, algun truc de cuiner expert i moltes sorpreses més.

Un regal per als sentits i per al paladar, una referència obligatòria per coronar unes dates tan assenyalades amb uns àpats inoblidables.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Manel Guirado

És professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Un apassionat de l’art culinari que ens convida a descobrir tots els secrets de la cuina de Nadal d’una manera senzilla, amena i per a tots els gustos.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: