Ara Llibres | Catàleg | Tot és possible. Paraules per a l'esperança.
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Tot és possible. Paraules per a l'esperança.
Autoria:

Miquel Martí i Pol

Gènere:

Poesia pràctica

ISBN:

9788415642473

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

112

Tot és possible. Paraules per a l'esperança.

Miquel Martí i Pol

Aquest llibre ens convida a trencar el silenci, la solitud i la immobilitat, i a cercar noves fites bo i assumint el risc de viure esperançadament. Perquè, com diu el poeta, tot està per fer i tot és possible.

El petit tresor que teniu a les mans recull els versos, els pensaments i les paraules sobre l’esperança d’un dels poetes catalans més llegits i estimats. Les pàgines d’aquest llibre són, alhora, un recorregut per l’obra de Miquel Martí i Pol i el reconeixement a un missatge d’esperança exemplar.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Miquel Martí i Pol

Miquel Martí i Pol (Roda de Ter, Osona, 1929-2003) Poeta, escriptor i traductor. És un dels poetes en llengua catalana més populars i llegits. Als catorze anys comença a treballar al despatx d'una fàbrica tèxtil fins que ha de plegar el 1973 a causa d'una esclerosi múltiple. La seva poesia, d'arrel autobiogràfica, transcendeix la realitat de l'àmbit de la seva malaltia i del temps històric concret, i crea un paisatge interioritzat, que transmet serenitat. El reconeixement públic li arriba amb la publicació dels reculls L'arrel i l'escorça (1975), El llarg viatge (1976) iAmb vidres a la sang (1977) i, sobretot, també, ambEstimada Marta (1978). Intèrprets com Celdoni Fonoll, Lluís Llach, Maria Cinta o Maria del Mar Bonet han musicat els seus poemes.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: