Ara Llibres | Catàleg | Ningú ha escombrat les fulles
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ningú ha escombrat les fulles
Autoria:

Jordi Llavina

Data de publicació:

01/02/2008

ISBN:

9788492406197

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

192

Ningú ha escombrat les fulles

Jordi Llavina

Una mirada lúcida i nostàlgica sobre la complexitat de les relacions personals de la mà d’un dels millors narradors joves del nostre país.

Amb un domini fascinant del llenguatge, l’autor es passeja pels racons recòndits de les relacions humanes més personals i ens els descriu amb minuciositat i una gran dosi de lirisme, talment com si ens passessin la pel·lícula de la nostra vida per davant i la poguéssim tornar a olorar, sentir i degustar.

Jordi Llavina

(Gelida, 1968) és llicenciat en Filologia Catalana i treballa com a periodista. Ha publicat els llibres de relats Ningú ha escombrat les fulles (2008) i Londres nevat (2009), tots dos a Amsterdam Llibres, i els de poemes La corda del gronxador (2006), Diari d’un setembrista (2007), País de vent (2010) i Vetlla (2012), amb el qual va guanyar el premi Vicent Andrés Estellés de poesia, dins els Octubre. També ha rebut els premis Josep Pla i el de la Crítica Serra d’Or.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: