Ara Llibres | Catàleg | Servir Catalunya. Artur Mas. L’home, el polític, el pensador
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Servir Catalunya. Artur Mas. L’home, el polític, el pensador
Autoria:

Artur Mas, Teresa Pous

Gènere:

Actualitat, Veus del país

Edició:

2a

ISBN:

9788415642428

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

260

Servir Catalunya. Artur Mas. L’home, el polític, el pensador

Artur Mas, Teresa Pous

En què creu, Artur Mas? Quins són els seus espais vitals? Què representa per a ell ser el gran de quatre germans? Què li ha suposat, a la família, viure sempre a prop de la malaltia? Com van ser els seus primers anys dins el món polític? Per què ha pres el compromís de liderar el país en aquests moments excepcionals?

Artur Mas explica a Teresa Pous aquestes i moltes altres qüestions en un llibre que ens apropa a l’ànima de l’home i a la filosofia del líder, al vessant més humà del pare de família i a les conviccions del cap d’Estat. Un diàleg que exposa de manera concloent el pensament íntim i polític d’Artur Mas en un moment crucial de la història de Catalunya i que traça, en primera persona, el perfil més proper de l’home que ha de guiar el país a través del difícil camí cap a la llibertat.

Un llibre que us aproparà a la figura d'Artur Mas i us permetrà veure l'interior de l'home i el polític

Artur Mas

Artur Mas i Gavarró va néixer a Barcelona el 31 de gener del 1956 en el si d’una família estretament vinculada al món de la indústria i l’empresa. Les seves arrels, per part de mare, estan relacionades amb el sector tèxtil de Sabadell, i, per part de pare, amb el sector metal·lúrgic del Poble Nou, a Barcelona. És el gran de quatre germans, dos nois i dues noies. Està casat amb l’Helena Rakosnik des de l’any 1982 i tenen tres fills: la Patrícia, l’Albert i l’Artur. Des del 23 de desembre del 2010, és el 129è president de la Generalitat de Catalunya.

Vegeu tots els seus llibres >

Teresa Pous

Teresa Pous Mas (Llinars del Vallès, 1956) és llicenciada en filosofia i ciències de l'educació (especialitat filosofia) i diplomada en biblioteconomia. Ha publicat vuit llibres de converses; en el darrer, Pensar, dialogar i fer en una Catalunya millor (Ara Llibres, 2013), va dialogar amb el filòsof Josep-Maria Terricabras sobre el context polític de Catalunya. Ha estat col·laboradora del suplement Cultura de l'Avui. Del seu treball d'escriptora cal remarcar les novel·les La cançó dels deportats (Premi Marian Vayreda 2006) i El metge d'Atenes (Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga 2010).

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: