Ara Llibres | Catàleg | L'enzim per rejovenir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'enzim per rejovenir
Autoria:

Hiromi Shinya

Gènere:

Creixement personal, Gastronomia i oci

ISBN:

9788415642671

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

168

L'enzim per rejovenir

Hiromi Shinya

Després de l’èxit de L’enzim prodigiós, el nou llibre del Dr. Hiromi Shinya et dóna totes les claus per rejovenir. El Dr. Shinya ens ensenya a crear un pla de rejoveniment personalitzat a partir de la cura dels enzims. Amb L’enzim per rejovenir aprendràs a sanejar les cèl·lules per recuperar tota l’energia. Un dels grans desitjos de l’ésser humà és mantenirse jove, sa i ple d’energia. Gràcies al Dr. Shinya, aquest anhel està a punt de fer-se realitat.

Desafia l’envelliment. Revitalitza les cèl·lules. Recupera l’energia.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Hiromi Shinya

El doctor Hiromi Shinya és el cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic gastrointestinal dels Estats Units. Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó. El seu llibre L’enzim prodigiós (Ara Llibres, 2013) s’ha convertit en un best seller internacional sense precedents.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: