Ara Llibres | Catàleg | 17:14 L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana.
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
17:14 L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana.
Autoria:

Anna Rosenfeld, Joan Serra

Gènere:

Actualitat

Edició:

2a

ISBN:

9788415642657

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

224

Tags: Catalunya, Independència

17:14 L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana.

Anna Rosenfeld, Joan Serra

A les 17.14 de l’Onze de Setembre del 2013, Catalunya es va donar la mà. Un petit gest de centenars de milers de persones que va travessar tot el país, des de la Catalunya Nord fins al País Valencià. Un gest inoblidable, una cadena humana pacífica i democràtica que simbolitzava el compromís d’un poble amb la seva llibertat. Més de 2.000.000 de persones. Però també 800 fotògrafs, 30.000 voluntaris, 200 corresponsals estrangers, 400 quilòmetres, 122 cadenes humanes arreu del món, 24 ultralleugers i 1.150 periodistes acreditats. Però, de qui va ser la idea? Com s’organitza un esdeveniment d’aquesta magnitud i transcendència? Qui són els herois anònims que amb la seva feina van fer-ho possible?

Aquest llibre, escrit per dos dels membres més actius de l’organització i coeditat amb l’Assemblea Nacional de Catalunya, explica tot el camí fins a aconseguir aquesta Via Catalana històrica, un èxit fonamental per establir finalment la data i la pregunta de la consulta sobiranista: la nova hora del poble.

I, a més, amb el llibre tindreu el DVD de la Via Catalana de regal!

Amb pròlegs de Carme Forcadell, Ferran Civit i Ignasi Termes

Amb el suport del Departament de Cultura.

Anna Rosenfeld

(Barcelona, 1987) Periodista per la UAB, màster en comunicació política i especialitzada en comunicació 2.0, ha treballat al diari digital Crònica.cat i com a assessora de comunicació i community manager. Des de gener del 2013 és la responsable de comunicació online de l’Assemblea Nacional Catalana.

Vegeu tots els seus llibres >

Joan Serra

(Sabadell, 1985) És periodista. Ha treballat i col·laborat en mitjans com el setmanari El Temps i Tribuna.cat, a A-Sabadell i al Diari de Terrassa. Des de l’octubre del 2011, abans de la seva constitució, és cap de premsa de l’Assemblea Nacional Catalana.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: