Ara Llibres | Catàleg | La Bona Vida (edició renovada)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La Bona Vida (edició renovada)
Autoria:

Àlex Rovira

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

04/09/2008

Edició:

Segona

ISBN:

9788415642411

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

144

La Bona Vida (edició renovada)

Àlex Rovira

Àlex Rovira, l’autor dels èxits La bona sort i El laberint de la felicitat, ens dóna les claus per adoptar unes actituds positives que ens condueixin inexorablement a La bona vida:
«La vida és i serà allò que en fem, d’ella, ben segur. I, sobretot, serà el conjunt de significats, de sentits, que nosaltres decidim donar-li»

«La bona vida és la suma de les actituds amb què nosaltres decidim viure-la i lliurar-nos-hi. És, en conseqüència, el resultat del conreu de les actituds positives que podem escollir en un exercici voluntari i plenament conscient, i, a més, és l’acció que se’n desprèn de manera natural i coherent»

Àlex Rovira

És un escriptor i conferenciant internacional expert en psicologia del lideratge. Els seus llibres, entre els quals destaquen La bona sort, El laberint de la felicitat, La Brúixola Interior, Els Set Poders, La Bona Vida i La Bona Crisi, de gran èxit internacional. es publiquen en més de 40 idiomes amb unes vendes que ja superen els cinc milions d’exemplars. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació tant nacionals com internacionals, com a cadena SER i a la televisió CNN+.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: