Ara Llibres | Catàleg | Com el vent entre els ametllers
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Com el vent entre els ametllers
Autoria:

Michelle Cohen Corasanti

Traducció:

Núria Parets Sellarés

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

27/01/2014

ISBN:

9788415645313

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

360

Com el vent entre els ametllers

Michelle Cohen Corasanti

Una història commovedora d’atractiu universal. Una novel·la colpidora, que ha estat comparada amb la meravellosa El caçador d’estels, escrita per quedar gravada a la memòria de tots els lectors.

L’Ichmad Hamid és un nen palestí superdotat per a les matemàtiques, però massa petit encara per entendre el conficte polític de la zona on viu amb la seva família. L’empresonament del seu pare per part del’exèrcit israelià farà que obri els ulls de cop a la realitat i descobreixi què és viure amb la por constant de perdre-ho tot; què és viure en un territori ocupat. Una història de supervivència, un crit de socors a favor de tots els innocents, una alenada d’esperança.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Els gemecs de la meva família, quan ens vam anar arraulint tots junts, em van penetrar fins al moll dels ossos. Vaig desitjar ser jo el mort en comptes del pare, i vaig saber, de la manera simple i segura que un nen de dotze anys sap una cosa, que mai més no tornaria a ser feliç»

Què n'han dit?

«Un drama èpic de les proporcions d’El caçador d’estels, però situat a Palestina.»

Huffington Post


«Un cru relat de les expropiacions i la falta de drets dels israelians àrabs des de la fundació de l'Estat d'Israel.»

Cristian Segura, Ara.


Michelle Cohen Corasanti

Michelle Cohen Corasanti es va llicenciar en estudis de l’Orient Mitjà a la Universitat Hebrea de Jerusalem i té un màster en el mateix àmbit a la Universitat de Harvard. També és advocada, especialitzada en dret internacional i drets humans. Nord-americana d’origen jueu, ha viscut a França, Espanya, Egipte i Anglaterra, i durant set anys, a Israel. Com el vent entre els ametllers és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: