Ara Llibres | Catàleg | Carta a un indecís
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Carta a un indecís
Autoria:

Eduard Voltas

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

17/03/2014

ISBN:

9788415642985

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

64

Tags: Catalunya, Independència

Carta a un indecís

Eduard Voltas

Catalunya viu un dels moments més importants de la seva història: ha de decidir si vol o no vol constituir-se en estat independent. Més tard o més d’hora, els ciutadans seran convocats a les urnes per manifestar lliurement la seva voluntat, i això exigeix un debat públic madur, serè i respectuós entre els partidaris del sí i del no. Un debat que permeti als indecisos, que són molts, formar-se una opinió i obrar en conseqüència.

Eduard Voltas és partidari del sí i en aquesta carta s'adreça obertament a tots els que dubten. Carta a un indecís és un text breu, directe i honest, escrit amb passió però farcit de raons i arguments. Un llibre que convida a imaginar, i a construir, un futur millor.

També podeu trobar l'edició en castellà!

Amb el suport del Departament de Cultura.

«Si algú t'ha dit que la independència ho resol tot, t'ha mentit. La independència no ho resol tot. Molts pensem que és una gran oportunitat per solucionar moltes coses, però no té propietats màgiques. La independència és només un instrument, una eina, i les eines es poden fer servir bé o malament. No hi ha cap garantia que Catalunya sàpiga fer servir bé aquesta eina i en tregui el màxim profit. Així que si has començat la lectura esperant un catàleg de garanties de millora firmat davant de notari, val més que no continuïs llegint. Aquesta carta només pretén compartir amb tu per què crec que, racionalment, hi ha motius molt poderosos per pensar que l’eina la necessitem, que és bona, que la sabrem fer servir bé i que, per tant, val la pena apostar-hi»

Eduard Voltas

(Barcelona, 1970) Periodista i editor. Llicenciat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat cap de redacció del setmanari El Temps i ha dirigit les revistes Descobrir Catalunya i Sàpiens. Va participar en el llançament del grup cooperatiu Cultura 03 i va ser president de la Fundació Escacc, impulsora del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. Del 2007 al 2010 va ser secretari de Cultura del govern de la Generalitat.

Actualment és professor de periodisme a la Facultat de Comunicació de Blanquerna, col·labora en diversos mitjans i és l’editor de Time Out Barcelona.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: