Ara Llibres | Catàleg | Tinta russa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Tinta russa
Autoria:

Tatiana de Rosnay

Traducció:

Mar Albacar Morgó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

24/03/2014

ISBN:

9788415645405

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

304

Tags: Internacional

Tinta russa

Tatiana de Rosnay

Quan encara era un nen, Nicholas Duhamel va perdre el seu pare, desaparegut en circumstàncies estranyes. Aquest fet li marcarà la vida, és també el fil conductor de la seva novel·la El sobre, un èxit de vendes mundial que el converteix en un escriptor de renom amb només 20 anys. Però tot farà un tomb quan descobreixi el vertader nom del seu pare. Perquè, qui era Lionel Duhamel? Com va desaparèixer realment? Davant d'aquestes perturbadores incerteses, Nicolas iniciarà la recerca de la pròpia identitat en una emocionant exploració del més profund dels sentiments humans.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“L’addicció a les xarxes socials, l’embriaguesa i l’altra cara de la fama, els secrets de família i el bloqueig d’escriptor: en aquesta novel·la palpitant l’autora s’entrega com mai. Desimbolta, mordaç i amb un toc de bogeria salvadora.”

Marie-Claire.

“L’apassionant història d’un escriptor a la recerca de la seva identitat. Una novel·la emocionant que captiva al lector amb poques paraules.”

Femina.

«Tatiana de Rosnay ens captiva amb aquesta novel·la sobre la recerca de la identitat i l’angoixa de la pàgina en blanc. Posa al servei de la història una escriptura fluïda i un agut talent de retratista.»

Femme actuelle.

“L’encertat final i la crítica a la política sobre immigració del govern de Sarkozy completen una recomanable novel·la amb una varietat d’ingredients que ens ofereixen un suculent plat literari.”

Miguel Ángel Gómez Juarez, Me gustan los libros. 

Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay va néixer el 1961 a Neuilly sur Seine, de mare anglesa i pare francès d'ascendència russa. Va créixer a França, els Estats Units i Anglaterra, on va estudiar literatura anglesa a la Universitat d'East Anglia. És autora de La clau de la Sarah (Amsterdam, 2012), novel·la que s'ha traduït a 33 idiomes, ha estat un èxit mundial de crítica i vendes i l'ha situat entre els escriptors més destacats del segl XXI. Tinta russa és la seva dotzena novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: