Ara Llibres | Catàleg | Perdre per guanyar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Perdre per guanyar
Autoria:

Montse Barderi

Data de publicació:

01/02/2008

ISBN:

9788496767881

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

352

Perdre per guanyar

Montse Barderi

A Perdre per guanyar, Montse Barderi ens explica, en un to íntim i colpidor, com un dia va decidir fer un canvi radical a la seva vida per deixar enrere les seves addiccions i construir-se un entorn on només sigui possible el seu benestar. 

«Em defineixen millor els interrogants que les certeses. Així que aquest no és un llibre de receptes pregonades des de cap lloc privilegiat, es tracta tan sols d’un dietari escrit en primera persona que conté un tros de la meva història: el temps durant el qual vull perdre trenta-cinc quilos i deixar de fumar.»

Montse Barderi

Montse Barderi (Sabadell, 1969) ha cursat estudis de filosofia, periodisme i filologia. Però actualment dedica el seu temps lliure a dues de les seves grans passions: llegir i escriure. Treballa a l’administració local de Sabadell, és autora de diversos articles i patrona fundadora de la Fundació Maria-Mercè Marçal. Aquest és el seu primer llibre, una aventura que va començar ara fa tres anys i que ha esdevingut un veritable projecte de vida.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: