Ara Llibres | Catàleg | La consciència que crema
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La consciència que crema
Autoria:

Eudald Carbonell i Roura

Data de publicació:

01/02/2008

ISBN:

9788496767898

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

168

La consciència que crema

Eudald Carbonell i Roura

De nou, el nostre investigador català amb més prestigi mundial, Eudald Carbonell, a La consciència que crema, ens descriu de manera magistral com s’ha format la nostra consciència i de quina manera podrem entendre la socialització per intervenir de manera decisiva en la construcció d’una nova espècie amb el coneixement empíric, l’autocrítica, la raó, i la lògica.


>> Entra al bloc i participa al bloc de l'Eudald

«La consciència operativa ens obre les portes a una realitat incommensurable i ens dóna la possibilitat d’aprendre i d’actuar de manera més humana. Cal aprofitar les adquisicions que la selecció natural i la cultura ens ofereixen per millorar i fer créixer la consciència crítica. L’evolució contínua és imparable. Ara el que cal és una revolució d’espècie.»

Eudald Carbonell i Roura

Eudald Carbonell i Roure (Ribes dde Freser, 1953), és doctor en Geologia de Quaternari per la Universitat Pierre i Marie Curie, París VI (1986), i l'any 1988 va obtenir el títol de doctor en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. 

Actualment és l'investigador principal del Grup d'Autoecologia Humana del Quaternari de la Universitat Rovira i Virgili i el director de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i catedràtic de prehistòria a la Universitat Rovira i Virgili.

Ha publicat més de deu llibres entre els quals destaquen El naixement d’una nova consciència, La consciència que crema i El sexe social, publicats a Ara Llibres. Ha protagonitzat l’exitós programa de TV3 Sota terra.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: