Ara Llibres | Catàleg | Viatge a Moscou
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Viatge a Moscou
Autoria:

Llibert Ferri

Gènere:

Actualitat, Veus del país

Data de publicació:

12/05/2014

ISBN:

9788415642732

Format:

16 x 23 cm

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Periodisme , Internacional , Testimonis

Viatge a Moscou

Llibert Ferri

L’any 1993 la vida de Llibert Ferri va canviar. I la de l’Alioixa, també. Aquell any, després d’una etapa de sacsejades emocionals, el corresponsal de TV3 va viatjar a Moscou. Allà esperava trobar-hi certa calma per ordenar els pensaments i posar les sensacions a lloc. Ningú no podia preveure el gir vital extraordinari que el destí li reservava.

A Moscou, Llibert Ferri hi va trobar un fill, un nen rus de només deu anys que vivia amb la seva àvia a la casa on el periodista hi tenia llogada l’habitació. Un nen que ben aviat el va reconèixer com a pare. I que alhora ell va reconèixer com a fill. Un vincle tan imprevist com intens i incondicional, sorgit enmig d’una Rússia que lliscava cap a un capitalisme deshumanitzat.

Una història commovedora, una història real.

Amb el suport del Departament de Cultura.

"Com vaig conèixer el meu fill Alioixa al final de la Guerra Freda"

Què n'han dit?

“Una història personal narrada amb sentiment i amb periodisme per aquest crac anomenat Llibert. Recomanable.”

La Vanguardia.

“Una recomanació sense reserves, una història personal i una crónica brillant del segle XX”

Ramona Pérez Santiago, Amb èmfasi: Recomanacions literàries.

Llibert Ferri

Va estudiar periodisme i ciències socials. Amb l’arribada de Mikhaïl Gorbatxov i la perestroika, va decidir dedicarse al periodisme internacional. Com a enviat especial i corresponsal de la televisió pública catalana, va ser testimoni de l’esfondrament del bloc comunista europeu, de la desintegració de la Unió Soviètica i de la transició a un capitalisme salvatge i oligàrquic. És autor dels llibres Cròniques postsoviètiques, Caiguda i retorn, Dies de roig i vermell, Memòria del fred, L’esclat de l’est i Manhattan líquid.

És coautor del documental Operació Nikolai. L’actual Rússia de Putin l’ha explicat a través dels documentals Rússia per la força i La Rússia de Khodorkovski. Col·labora com a columnista al diari Ara i al setmanari El Temps.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: