Ara Llibres | Catàleg | Com si fos ahir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Com si fos ahir
Autoria:

Teresa Muñoz

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

23/06/2014

ISBN:

9788415645498

Format:

14,8 x 23,3 cm

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

184

Com si fos ahir

Teresa Muñoz

Una veu poderosa, una imaginació inquietant. Teresa Muñoz irromp al panorama literari amb una intriga psicològica plena de clarobscurs i girs inesperats que atrapa el lector i l’empeny a enfrontar-se a la por més indefugible: un mateix.

La Sabina sap que hi ha alguna cosa que no funciona. El cap li ho diu i el cos li ho fa sentir, però no sap què és exactament. No sembla que a la seva vida hi hagi res fora del comú que pugui ser l’origen d’aquest malestar, que cada dia és més intens i que la trastoca. A poc a poc, una petita veu dins seu li indicarà per on ha de buscar, però no serà fàcil escoltar-la i, per fer-ho, la Sabina haurà d’enfrontar-se a les seves pors: intueix que hi ha coses que potser és millor no saber.

Amb el suport del Departament de Cultura.

«La normalitat és fràgil com una figureta de porcellana. En un moment, per un copet de no res, cau, s’estavella contra el terra i ja està. Igual que d’un dia per l’altre et passa una cosa que ho capgira tot, i la teva vida s’esmicola, es trenca, i deixa de ser normal.»

Què n'han dit?

«Una bona primera novel·la d'una narradora que coneix a bastament els secrets del llenguatge i sap crear i recrear històries que remouen les essències de la intimitat de l'ànima.»
Jordi Capdevila, El Punt Avui.

«El de Teresa Muñoz és un debut notable: una nova veu capaç de pertorbar.»
Marià Veloy, Time Out Barcelona.

«Com si fos ahir és una novel·la inquietant, que ens obre les escletxes d’una turbulència psicològica.»
Bernat Puigtobella, Núvol

Teresa Muñoz

(Barcelona, 1974) És llicenciada en Filologia Catalana i té un Màster en Gestió Cultural per la UB. És editora, escriptora i professora de català per a adults.

Fa més de quinze anys que es dedica al món editorial i literari. Com si fos ahir és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: